comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

ONLINE

De Oude Zondagschool is op veel plekken online te vinden. Van reiswebsites zoals  Erfgoed Logies en Bijzonder Plekje, online magazines zoals Flow en Elle, bloggers en influencers zoals August & July en Instagram Bloggers tot websites over duurzaamheid zoals Voor de wereld van morgen. 

VOLOP IN DE MEDIA

duurzaam en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

INSPIRATIE​BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

​SFEER VERSLAG AUGUST & JULY

In 2017 is blogster Sigrid van August & July op bezoek geweest.  Proef de sfeer van De Oude Zondagschool, de Achterhoek en het Duitse zwembad Bahia in haar video.

KRANT & MAGAZINE

Ook op papier wordt er regelmatig over De Oude Zondagschool geschreven. Van landelijk zoals Financieel Dagblad, Veronica Magazine en Zin Magazine, tot het eerste artikel over onze plannen in Het Achterhoeks Nieuws. 

OMROEP GELDERLAND

In 2017 zijn Arianne en Bas van Omroep Gelderland een nachtje langs geweest. Voor het programma 'Groeten uit Gelderland' reizen ze kris kras door de provincie op zoek naar bijzondere plekken. Sandra vertelt over de geschiedenis, Bas ziet 's ochtends vroeg een ree en geniet van een uitgebreid ontbijt.

R. van Veenendaal

Het was heerlijk. Goede bedden en een lekkere douche. De tuin was heerlijk en de kinderen waren helemaal blij met de band die in de tuin hangt. Ook nog een ontbijt besteld, dat was ook top geregeld.

juni

‘’

2020

Dionne

Eigenlijk wil ik helemaal niet vertellen hoe fijn dit huisje en dit plekje is. Straks wil iedereen en wij willen ook nog graag terugkomen. Zonder gekheid: wat een mooi huis op een goede plek.

juni

‘’

2019

Simon Deurloo

Misschien wel het mooiste vakantiehuisje in de Achterhoek. De eigenaren doen hun best om je er direct thuis te laten voelen. Ondanks dat het dicht op de straat staat, heb je van het verkeer geen last.

juni

‘’

2018

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos