Ronald Onderwater

De vibe is zó prettig! Een prachtige oude school op een idyllische plek. Het is is brandschoon en compleet ingericht, zelfs de keuken is van alle gemakken voorzien. De ontvangst was erg hartelijk, de koffie stond klaar en een snoepkluifje voor de hond lag op het aanrecht. Aalten is een geweldig startpunt voor vele leuke uitstapjes. Rijd met de auto een schitterende route over 120 km over landelijke weggetjes. Online te vinden via “routeyou”. Wij komen zéker terug naar de Aalten.

‘’

2021

sep.

Liesbeth

Wat een leuke en prachtige plek! We komen zeker weer een keer terug.

‘’

2021

aug.

Gea, Anja en Corry

Eind juni hebben mijn twee zusjes en ik een fantastisch weekend in de oude Zondagschool gehad. De koffie stond klaar, een fles wijn en de bedden opgemaakt. Ons weekend was begonnen. Het pand zelf is prachtig en sommige dingen brachten een glimlach op onze gezichten. De boekjes in de koffer bijv. Herinneringen aan kerst lang geleden. En het privébos gaf net even dat extra's. Absoluut voor herhaling vatbaar.

‘’

2021

jun.

Ingrid Cornelis

Wat een fantastische midweek hebben wij beleefd! 33 graden buiten, maar heerlijk in de schaduw op het terras. Binnen ontbreekt het ook aan niets! Heerlijk sober maar toch heerlijk luxe (keuken, badkamer). Aanrader om tot rust te komen.

‘’

2021

jun.

Familie Meerwijk

Fantastisch plekje om even weg te zijn van alles. Het huis en de contactloze ontvangst zijn echt perfect geregeld en we voelden ons meteen welkom. Reeën, hazen, fazanten en een bonte specht uit het keukenraam gezien. Een plek om goed geheim te houden!

‘’

2021

mei

Elias en Mariëlle

Wat was het fijn om ons zilveren huwelijksjubileum te kunnen vieren op dit mooie plekje. Prachtig authentiek pand dat met veel liefde is verbouwd met behoud van mooie details, maar ook met alle moderne voorzieningen van nu. En dan een privébos als kers op de taart. Fietsen konden we in het dorp huren, dat was ook helemaal top. Kortom, we komen graag nog eens terug!

‘’

2021

apr.

Corrie en Piet Houtman

Ons verblijf van een midweek in deze bijzondere en comfortabele vakantiewoning was een schot in de roos. Wij hebben genoten van de prachtige rustgevende natuur en veel verschillende vogels gespot. Verder hebben wij een verjaardag gevierd en oude vrienden bezocht. Ook nog bedankt voor de ondervonden gastvrijheid en wij komen hier zeker een keer terug.

‘’

2021

mrt.

Suzanne en Ed

Een bijzonder plekje is het zeker! Een charmant huis in een prachtige streek van Nederland. Verrassend en ontspannend. Een aanrader!​

‘’

2021

mrt.

Paul en Annette

Een heerlijk huis met geschiedenis , veel ruimte en hoogte. De omgeving is verstild, veel wandel en fietsplezier mogelijk! Voor de hond zou een omheinde tuin leuk geweest zijn maar je kan niet alles hebben. Prachtplek, goeie wifi , chromecast was fijn. Toen we terugreden naar het westen overviel ons na een half uurtje de drukte. Dank nog voor het welkomstpakket.

‘’

2021

feb.

Anna

Een heerlijk lang lenteweekend in De Oude Zondagsschool. Een huis met historie maar met het comfort van nu. Ondanks dat alles gesloten was vanwege de corona-maatregelen hebben we ons prima vermaakt in de ruime tuin en de mooie omgeving. Een aanrader!

‘’

2021

feb.

Angeline en Derck,

Warm en aangenaam huis. Mooi om te lezen hoe zo'n buurtschap dit heeft kunnen realiseren. Het huisje is authentiek en gaf ons rust en bezinning. De honden waren opgewonden van zoveel geuren. Wij genoten van de bosrijke omgeving. Angeline heeft nog een 15 km NS wandeling gemaakt vanaf station Aalten. Een ruimtelijke badkamer mede dankzij het relatief hoge plafond. Wij en onze honden hebben voor een heerlijk rustige jaarwisseling kunnen vieren.

‘’

2021

jan.

Hans en Heleen van Polen

We hebben een paar dagen in De Oude Zondagschool mogen verblijven. Heerlijke locatie, de gordijnen open trekken en dan zo de natuur in kijken. Authentiek huisje waar alles in zit wat je nodig hebt voor een goed verblijf. De omgeving is mooi, wandelen en fietsen zijn hier prima activiteiten. Vast nog wel veel meer maar daar was ons verblijf nu te kort voor. Maar, in de toekomst willen we zeker nog eens een verblijf in de oude Zondagschool boeken.

‘’

2020

nov.

NIEUWE VERHALEN

Velen in Aalten en omgeving hebben warme herinneringen aan de zondagschool in Lintelo. Wij vinden het prachtig dat er nu veel mooie nieuwe herinneringen en verhalen bijkomen.

Wat is of wordt jouw verhaal?

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos

VERHALEN VAN GASTEN

Cookies en Privacybeleid

Voor de beste gebruikservaring gebruiken we cookies. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. 
Meer weten?