Dewy

Wij hebben genoten van alle rust in dit mooie authentieke huisje tussen de weilanden. Het privé bos als achtertuin was heel fijn voor onze hond!

‘’

2022

sep.

Maria van Gaalen

Wat een prachtig, compleet en comfortabel huis. Vanuit daar hebben we veel uitstapjes gemaakt in de mooie Achterhoek. In het bos aan de overkant een prachtige reebok gespot. In het bos bij het huis vele vogels en eekhoorntjes. Een waarschuwing voor wie met honden komt: neem een grondpen en lange lijn mee, ze kunnen niet veilig los in de bostuin , daar deze aan twee kanten grenst aan een (behoorlijk drukke) weg.

‘’

2022

sep.

Jolanda

Samen met man, moeder en honden waren we een midweekje in het huisje. Het weer varieerde van 21 tot 33 gr, maar dat is met een privébosje en een terras onder de bomen heel goed vol te houden. En het huis lekker koel. Ga vooral ook eens dichter bij huis naar de Theetuin en Stilte tuin. En ga vooral lekker eten op de Markt in Aalten (nr. 10 een aanrader). Kortom een huis met alles erop en eraan en voor de honden een heerlijk klein bosje aan de overkant voor de ochtend wandeling.

‘’

2022

jun.

Vdberg

Een mooi en schoon huisje middenin het bos en naast een weiland. Van alle gemakken voorzien.

‘’

2022

mei

Heidi en Bruno

Wij hebben genoten van de sfeer en de rust van de oude zondagschool. Wij waren er met ons hondje en hebben prachtige wandelingen gemaakt in de landelijke omgeving. Op loopafstand is een klein bos, waar we 10 reetjes hebben gezien. We hebben drie avonden “thuis” gegeten, waardoor we kunnen zeggen dat de keuken prima is uitgerust. We grepen nooit mis! De weg voor de deur is redelijk druk, maar het stoorde ons niet. Binnen was het stil.

‘’

2022

feb.

Arno en Danielle

We hebben een heerlijk weekend gehad in de Oude Zondagschool. Een heel fijn, gezellig en behaaglijk vakantiehuis. Erg sfeervol en bijzonder fijne locatie met het bos en het veld. Aan de voorzijde en zijkant ligt de woning aan de weg maar dat is echt prima. Van alle gemakken voorzien. We komen graag weer eens terug ook omdat er genoeg te zien en te doen is in de omgeving.

‘’

2022

feb.

Ronald Onderwater

De vibe is zó prettig! Een prachtige oude school op een idyllische plek. Het is is brandschoon en compleet ingericht, zelfs de keuken is van alle gemakken voorzien. De ontvangst was erg hartelijk, de koffie stond klaar en een snoepkluifje voor de hond lag op het aanrecht. Aalten is een geweldig startpunt voor vele leuke uitstapjes. Rijd met de auto een schitterende route over 120 km over landelijke weggetjes. Online te vinden via “routeyou”. Wij komen zéker terug naar de Aalten.

‘’

2021

sep.

Liesbeth

Wat een leuke en prachtige plek! We komen zeker weer een keer terug.

‘’

2021

aug.

Ingrid Cornelis

Wat een fantastische midweek hebben wij beleefd! 33 graden buiten, maar heerlijk in de schaduw op het terras. Binnen ontbreekt het ook aan niets! Heerlijk sober maar toch heerlijk luxe (keuken, badkamer). Aanrader om tot rust te komen.

‘’

2021

jun.

Familie Meerwijk

Fantastisch plekje om even weg te zijn van alles. Het huis en de contactloze ontvangst zijn echt perfect geregeld en we voelden ons meteen welkom. Reeën, hazen, fazanten en een bonte specht uit het keukenraam gezien. Een plek om goed geheim te houden!

‘’

2021

mei

Elias en Mariëlle

Wat was het fijn om ons zilveren huwelijksjubileum te kunnen vieren op dit mooie plekje. Prachtig authentiek pand dat met veel liefde is verbouwd met behoud van mooie details, maar ook met alle moderne voorzieningen van nu. En dan een privébos als kers op de taart. Fietsen konden we in het dorp huren, dat was ook helemaal top. Kortom, we komen graag nog eens terug!

‘’

2021

apr.

Suzanne en Ed

Een bijzonder plekje is het zeker! Een charmant huis in een prachtige streek van Nederland. Verrassend en ontspannend. Een aanrader!​

‘’

2021

mrt.

arrow&v

NIEUWE VERHALEN

Velen in Aalten en omgeving hebben warme herinneringen aan de zondagschool in Lintelo. Wij vinden het prachtig dat er nu veel mooie nieuwe herinneringen en verhalen bijkomen.

Wat is of wordt jouw verhaal?

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos

VERHALEN VAN GASTEN