comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

OVER OUDE ELEMENTEN

Na drie jaar voorbereiding zijn we in 2012 begonnen met het strippen van de oude zondagschool. Dit voelde als een cadeautje uitpakken waar langzamerhand steeds meer oude elementen te voorschijn kwamen.

Twee en half jaar later in juni 2014 hebben we de eerste gasten ontvangen in de 'nieuwe' oude zondagschool. Een transformatie waar we met veel plezier aan terugdenken.

 

Lees hier over de recente verduurzaming
 

VERBOUWING

INSPIRATIE​BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

R. van Veenendaal

Het was heerlijk. Goede bedden en een lekkere douche. De tuin was heerlijk en de kinderen waren helemaal blij met de band die in de tuin hangt. Ook nog een ontbijt besteld, dat was ook top geregeld.

mei

‘’

2020

​familie van der Velden

Prachtig gelegen in het karakteristieke coulisselandschap. Het schooltje zelf is heel smaakvol verbouwd. De compleet ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien. Kortom, we hebben genoten.

jan.

‘’

2019

Ilse Willems-Smeets

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de mooie en sfeervolle Zondagschool. Het huisje is gezellig ingericht met oog voor details en voorzien van alle gemakken, waardoor het er goed toeven is.

okt.

‘’

2018

Cookies en Privacybeleid

Voor de beste gebruikservaring gebruiken we cookies. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. 
Meer weten?

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos