top of page

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

OVER OUDE ELEMENTEN

Na drie jaar voorbereiding zijn we in 2012 begonnen met het strippen van de oude zondagschool. Dit voelde als een cadeautje uitpakken waar langzamerhand steeds meer oude elementen te voorschijn kwamen.

Twee en half jaar later in juni 2014 hebben we de eerste gasten ontvangen in de 'nieuwe' oude zondagschool. Een transformatie waar we met veel plezier aan terugdenken.

 

Lees hier over de recente verduurzaming
 

VERBOUWING

INSPIRATIE​BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

Liesbeth en Theo

Bij binnenkomst werden we al helemaal blij toen we het uitzicht op het bos en de velden zagen. Wat ons ook echt aansprak is de duurzaamheid van deze prachtige plek. Heel inspirerend!

apr.

‘’

2023

Jurrian

Heel fijne locatie met een 4 jarige zoon; rustig puzzelen in huis en lekker ravotten in het privé bos. Goede communicatie, mooi gerestaureerd huis en geweldige zonsop - en ondergangen.

mrt.

‘’

2023

Sandor Wols

Met 5 vrienden in het huisje gezeten. We hadden de eerste vorst van het jaar, maar het was heerlijk warm. Goede douche, prima bedden, goede (keuken)uitrusting, flesje wijn, dekkende wifi. Was allemaal lekker.

nov.

‘’

2022

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos

bottom of page