top of page

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

OVER OUDE ELEMENTEN

Na drie jaar voorbereiding zijn we in 2012 begonnen met het strippen van de oude zondagschool. Dit voelde als een cadeautje uitpakken waar langzamerhand steeds meer oude elementen te voorschijn kwamen.

Twee en half jaar later in juni 2014 hebben we de eerste gasten ontvangen in de 'nieuwe' oude zondagschool. Een transformatie waar we met veel plezier aan terugdenken.

 

Lees hier over de recente verduurzaming
 

VERBOUWING

INSPIRATIE​BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

Sandor Wols

Met 5 vrienden in het huisje gezeten. We hadden de eerste vorst van het jaar, maar het was heerlijk warm. Goede douche, prima bedden, goede (keuken)uitrusting, flesje wijn, dekkende wifi. Was allemaal lekker.

nov.

‘’

2022

Ronald Onderwater

De vibe is zó prettig! Een prachtige oude school op een idyllische plek. Het is is brandschoon en compleet ingericht, zelfs de keuken is van alle gemakken voorzien. Wij komen zéker terug naar de Aalten.

sep.

‘’

2021

Gea, Anja en Corry

Het pand is prachtig en sommige dingen brachten een glimlach op onze gezichten. De boekjes in de koffer bijv. Herinneringen aan kerst lang geleden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

jun.

‘’

2021

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos

bottom of page