ons verhaal begon met de oude zondagschool

ons verhaal begon met een oude zondagschool

Tien jaar geleden hebben we van een oud zondagschooltje in de Achterhoek een luxe vakantiewoning gemaakt. We hadden een duidelijke doelgroep voor ogen, gasten die op een bijzondere plek willen overnachten, het hele jaar door op vakantie gaan en die luxe en comfort op prijs stellen.

we weten hoeveel werk het is om een pand energieneutraal te maken

In 2016 zijn we in de Achterhoek gaan wonen en hebben we ons jaren ’50 boerderijtje energieneutraal gemaakt en een moderne uitbouw toegevoegd. Ook de zondagschool hadden we extra energiezuinig gemaakt, maar het is echt waanzinnig hoeveel de techniek er in een paar jaar op vooruit is gegaan. Vanaf maart 2021 is De Oude Zondagschool van het gas af met een warmtepomp. Met ECO logies combineren we onze passie voor creatieve ideeën, mooi design, duurzaam bouwen en het geven van een gastvrije ervaring. Ook hebben we plannen om in de Achterhoek in de komende jaren één of meer nieuwe  duurzame vakantiewoningen te realiseren. 

jeroen hollema en sandra ter horst

INSPIRATIE BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

✦ erfgoed met een ziel  ✦ duurzaam   privé bos